chinatungsten online ESTBLISHED1997 ISO9001:2008 CERTIFICATED
You're viewing: Home >>Tungstenlegering kontravægt

Tungstenlegering kontravægt

Chinatungsten Online har kunnet tilbyde Vægte og modvægt til køretøjer, fly, eller olieboring udstyr bearbejdes fra Wolfram legeret bar i blank.

Hvad er Afbalanceringssystem?
En modvægt er en tilsvarende modvægt vægt, der balancerer en belastning.

Vægte og modvægt til fly
Wolfram Heavy Alloys (WHAs) er det bedste valg, når designere i rumfarts-og forsvarsindustrien kræver et materiale, som kombinerer høj tæthed, god mekanisk styrke, og som er nemt at forarbejde.
Den høje tæthed af WHAs gør det muligt at reducere den fysiske størrelse af komponenter. Dette vil til gengæld giver gavn for større kontrol med vægtfordeling og øger følsomheden af kontrollerende mekanismer. Hvor en stor masse skal være anbragt inden for et afgrænset område, WHAs er det ideelle materiale.

Apparat for wolfram tunge legering ballast for luftfartøjer:

Flight Control Systems
WHAs Counter balancer bruges ofte til at optimere ydeevnen for flyvekontrol overflader, såsom ror, elevatorer og krængeror, med mange fordele i forhold til konventionelle balance materialer, som f.eks stål eller bly.

Rotorblade
Helikopter vindmøllevinger efterspørgsel perfekt balance. WHAs kan udnyttes til at kompensere for eventuelle skævheder indbygget i de enkelte vinger under fremstillingsprocessen, f.eks helikopter balance.

Propeller
WHAs kontravægtene er indarbejdet i pitch kontrol system for mange propel design som en fail-safe anordning til at sikre, at løbe løbsk er forhindret.

Inertisystemer
WHA er indarbejdet i den roterende svinghjul af gyroskopiske styringer til opbevaring af kinetisk energi. WHAs vægte anvendes til to formål i denne type gyroskop:
1) at justere tyngdepunkt i trekanten.
2) At justere svingningsfrekvens af laserstråler.

Trim Lodder
I løbet af de sidste stadier af enhed kan vægte være nødvendigt at justere den endelige saldo for flyet.
WHA er det naturlige valg, når du arbejder i et begrænset rum envolope, på grund af dens høje masse / størrelse forhold. Det kan dog også har den fordel, der faktisk reducere den samlede trim vægt masse, fordi den højere densitet materiale kan placeres længere væk fra omdrejningspunkt, samtidig med at de samme øjeblik.

Prototype Arbejde
WHA anvendes ofte i prototype arbejdet som ballast til at simulere vægten af instrumenter, passagerer mv under testflyvninger eller på legetøjsbiler til vind-tunnel test.

Satellitter
WHAs materialer anvendes ofte til massebalance som spiller en væsentlig rolle at sørge for tyngdepunktet er netop placeret under forløbet af rumfart, for at sikre, at korrekt bane post er opnået.

Tungstenlegering kontravægt Tungstenlegering kontravægt
 Vi er den rigtige virksomhed, der har fly ballast til salg. Hvis du får nogen undersøgelse, er du velkommen til at kontakte os på sales@chinatungsten.com sales@chinatungsten.com.

Vægte og modvægt til olieboring udstyr
Hvad er godt logge?
Normalt, når det drejer sig om miljø-eller geotekniske undersøgelser om grundvand, mineralsk, olie og gas, er det nødvendigt at godt logning til at analysere stratum situation præcis, hvornår boring.
Nå logning udføres med forskellige intervaller under boring af brønden, og når den samlede dybde er boret, som kan variere i dybder fra 300 m til 8000 m (1000 ft til 25.000 ft) eller mere.

WHA apparat til olieboring
Da godt logge altid behov ind i Jorden som dybere som muligt at få karakterisering af brønde, er højtydende skovhugst facilitet er nødvendig, og det skal være tung og fastere nok, så at udligne meget mere opad modstand og øge den nedadgående impuls kraft. Faktisk bør det bare virke som modvægt til hele del.

Wolfram tunge legering (WHA) er et fremragende dækjord for ned-hullers logning af oliebrønde. Tarme skal være tilstrækkelig tung til let synke ned gennem materialer som baryt mudder og stærk nok til at modstå det hydrostatiske tryk i denne barske miljø. De fleste designs er meget bearbejdet for sensor og vindue positionering. Mekaniske egenskaber er meget væsentlige for overlevelsesevne disse temmelig store komponenter.

At eje til høj massefylde som 18.5g/cm3 max, hårdhed 36 HRC max, høj slidstyrke, høj slagfasthed og fremragende holdbarhed, wolfram tunge legering (WHA) er ganske velegnet materiale til ned-hullers logning af underjordiske vand, olie og gas osv. Special mekaniske hotel er overvægtige stor del i denne sag.
Tungstenlegering kontravægt
Wolfram tunge legering relateret til olieindustrien vi kan tilbyde
Vi kan tilbyde forskellige wolfram tunge legerede produkter som modvægt til at logge værktøjer, vi også gerne designe tegningen eller fremstilling konkrete produkter i overensstemmelse med kundens særlige behov. De produkter, vi tilbyder, er i pressede & sintrede råemner store nok til at give den ønskede komponent eller bearbejdede komponenter til kundens specifikationer.
Hvad du behøver er strøm til vores fremskridt. Så hvis du fik nogen undersøgelse eller et spørgsmål om dette produkt, så tøv ikke med at kontakte os på saels@chinatungsten.com.Prisen vil blive tilbudt baseret på størrelse, tæthed, mængde, hårdhed og eventuelle andre specifikke krav.

Meget taknemmelig for Google Oversæt denne side.

 

 

 

 

 

 

 

 


Media Center>   [Information Bank]  [Dictionary of tungsten]  [Products Pictures' Bank]  [Live Video of Processing]  [Videos of Machining]  [Catalogs]  [Map]
Sites' History>   [1997 Version]  [2000 version]  [2004 version]  [2006 version]  [2008 version]
Ours Teams>   [Journey to Dongshan]  [2004 Xmas]  [2005 Xmas]  [2006 Spring Festival]  [2007 Spring Festival]  [Outside]
Sonsites of chinatungsten>    [Tungsten Alloy Supplier]   [CTIA]   [CTIA-EN]   [CTIA-日本語]   [Molybdenum Products]   [Tungsten Dart]   [Tungsten Wire]   [Paper Weight]      [Tungsten Heavy Alloys]    [Tungsten Copper] [Chatroulette]  [Tungsten Wikipedia]   [Tungsten Jewelry][Tungsten Powder] [Fishing Sinkers]
    [Tungsten Carbides]  [Tungsten Heavy Alloy]  [XATCM ]  [DartChina Club]  [Infosys]  [Pure Tungsten]  [Tungsten Heater]  [Darts Shop]
    [Tungsten Alloy]  [Dart Shop]  [Bucking Bar]  [Xiamen Tungsten] [Metals Price]

Address: 3F, No.25 WH Rd, the 2nd Xiamen Software Park, FJ 361008,China
Phone:+86-592-5129696,+86-592-5129595;Fax:+86-592-5129797;Email:sales@chinatungsten.com
Copyright©1997 - 2014 ChinaTungsten Online All Rights Reserved   ISO 9001:2015