chinatungsten online ESTBLISHED1997 ISO9001:2008 CERTIFICATED
You're viewing: Home >>Tungstenlegering krumtapaksel

Tungstenlegering krumtapaksel

Hvad er krumtapaksel?

Krumtapakslen, undertiden henkastet forkortet til krank, er den del af en motor, som kan oversættes frem lineær stempel bevægelse i roterende bevægelse. At konvertere frem bevægelse til rotation, krumtapakslen er "Crank kaster"eller "crankpins", ekstra bærende overflader, hvis akse er forskudt fra den, krank, hvorved de "store ender" af plejlstang for hver cylinder lægger og giver sin nedadgående bevægelse i akslen.
Det typisk forbinder til et svinghjul, at reducere pulsering karakteristisk for de fire-takts cyklus, og undertiden en torsionsstivhed eller vibrationer spjæld i den modsatte ende, for at mindske vridning vibrationerne ofte forårsaget langs krumtapakslen af flaskerne er længst væk fra output ende handler på torsions elasticitet af metallet.
(http://tractors.wikia.com/wiki/Crankshaft)

Struktur krumtapaksel
1) Styrke. Motorens lejer konstant er udsat for enorme kræfter fra essensen af magt slagtilfælde. Lejerne skal kunne modstå disse belastninger uden at sprede ud eller revner.
2) korrosion. Lejet skal være modstandsdygtigt over for fugt og syrer, der altid er til stede i krumtaphuset.
3) Antiscuffing. Den bærende flade skal kunne absorbere olie nok til at holde det fra spark under start, eller enhver anden tid, hvor den skal køre et kort øjeblik uden en olieforsyning.
(4) Embedabillty. Overfladen af den bærende skal være blød nok til, at partikler af fremmedlegemer integrere sig selv og undgå skader på akslen tidsskrift.
(5) formbarhed. Lejet skal kunne opfylde eller passe sig selv til overfladen af krumtapakslen Tidende.
(6) Ledningsevne. Lejerne skal være i stand til at lede varme til plejlstang, så de ikke overophedes.
(7) modstandsdygtighed over for varme. Lejet skal være i stand til at opretholde alle disse egenskaber i hele dets driftstemperaturområde.
Hovedlejer
a. Almindelighed. Krumtappen understøttes i krumtaphuset og roterer i hovedlejer. Plejlstænger understøttes på krumtapakslen af stangen lejer.
b. Byggeri. Krumtap lejerne er lavet som præcision skær. De blot glider på plads i den øvre og nedre halvdele af skaller. Når halvdele er fastspændt sammen, danner de en præcision med, der vil blive en perfekt egnet til en korrekt størrelse skaft. Den bærende skær og den tilsvarende flade, der holder dem skal være dimensioneret perfekt. Skæret blot glider på plads og holdes fra at dreje ved lokalisering fanen.
c. Materialer. De fleste lejer begynder med en stål opbakning til at give dem stivhed. Foret er så anvendes til jern opbakning. Foring består normalt af en legering af kobber, tin og bly. Foret kan også være fremstillet af Babbit. Babbit er en populær bærer materiale, som er en legering bestående af kobber, tin og antimon. Foret tykkelse normalt varierer fra 0,002 til 0,005 i. (0,051 til 0,127 mm). Den bærende derefter er belagt med enten aluminium eller tin til en tykkelse på 0,001 i. ca (0,025 mm).
d. Bearing Krav. Lejer skal være i stand til at understøtte krumtappen rotation og levere el-takts fremstød under de mest ugunstige forhold. En god forsynet skal have følgende kvaliteter.
e. Tilslutning Rod Smøring. Forbindelsesrøret stang lejer passer ind i den nederste ende af plejlstang. De er fodret med en konstant tilførsel af olie gennem et hul i krumtapakslen Tidende. Et hul i det øverste leje halv feeds en passage i plejlstang at give olie til stemplet pin.
f. Krumtapakslen hovedlejer. Den øverste halvdele af hovedlejer passer lige ind i krumtaphuset, og den nedre halvdele passer ind i den hætter, der holder krumtapakslen på plads. De hovedlejer har huller boret i de øverste halvdele, hvorigennem en levering af olie er fodret med dem. Krumtapakslen har huller boret i tidsskrifter, der modtager olie fra hovedlejer at fodre stangen lejerne. Det er en almindelig praksis at skære en rille i midten af hovedleje Bilag. Det leverer en mere konstant tilførsel af olie til plejlstang lejerne. En af de vigtigste bærer-heder fungerer også som en trykleje. Dette styrer frem og tilbage bevægelse af krumtapakslen. Dette trykleje er kendetegnet ved siden flanger.
Wolfram Heavy Alloy er overlegen i forhold til bly i form af holdbarhed, dimensionelle stabilitet, høj tæthed, samt slidstyrke og lav toksicitet.
Derfor er tungstenlegering produkter, der anvendes i udstrakt grad til balance krumtapaksler i højtydende motorer. Individuelle vægte er på lager.
Du kan se flere detaljer om crankshaft.
Har nogen interesse i dette produkt, er du velkommen til at kontakte os:sales@chinatungsten.com sales@chinatungsten.comeller ring til os på: 0086 592 512 9696, 0.086 592 512 9.595. Vi står til din tjeneste.

Tungstenlegering krumtapakselTungstenlegering krumtapakselTungstenlegering krumtapakselTungstenlegering krumtapaksel

 

Meget taknemmelig for Google Oversæt denne side.

 

 

 

 

 


Media Center>   [Information Bank]  [Dictionary of tungsten]  [Products Pictures' Bank]  [Live Video of Processing]  [Videos of Machining]  [Catalogs]  [Map]
Sites' History>   [1997 Version]  [2000 version]  [2004 version]  [2006 version]  [2008 version]
Ours Teams>   [Journey to Dongshan]  [2004 Xmas]  [2005 Xmas]  [2006 Spring Festival]  [2007 Spring Festival]  [Outside]
Sonsites of chinatungsten>    [Tungsten Alloy Supplier]   [CTIA]   [CTIA-EN]   [CTIA-日本語]   [Molybdenum Products]   [Tungsten Dart]   [Tungsten Wire]   [Paper Weight]      [Tungsten Heavy Alloys]    [Tungsten Copper] [Chatroulette]  [Tungsten Wikipedia]   [Tungsten Jewelry][Tungsten Powder] [Fishing Sinkers]
    [Tungsten Carbides]  [Tungsten Heavy Alloy]  [XATCM ]  [DartChina Club]  [Infosys]  [Pure Tungsten]  [Tungsten Heater]  [Darts Shop]
    [Tungsten Alloy]  [Dart Shop]  [Bucking Bar]  [Xiamen Tungsten] [Metals Price]

Address: 3F, No.25 WH Rd, the 2nd Xiamen Software Park, FJ 361008,China
Phone:+86-592-5129696,+86-592-5129595;Fax:+86-592-5129797;Email:sales@chinatungsten.com
Copyright©1997 - 2014 ChinaTungsten Online All Rights Reserved   ISO 9001:2015