chinatungsten online ESTBLISHED1997 ISO9001:2008 CERTIFICATED
You're viewing: Home >>Wolfram legering til forsvar

Wolfram legering til forsvar

Hvorfor wolfram tunge legeret stang er vedtaget i militært forsvar?

I dag er wolfram tung legering stigende grad vedtaget som råstof til at gøre dele af militære produkter, såsom kugle, rustninger og skaller, granatsplinter hoved, granat, jagt pistol, prik sprænghoveder, skudsikre biler, tank Panzers, kanoner, skydevåben, osv. En stor brug for wolfram legeringer er i kinetisk energi Penetrators, hvor de er i direkte konkurrence med forarmet uran (DU). Nylige undersøgelser foretaget på Hærens Research Laboratory viser, at DU's overlegne egenskaber skyldes dens evne til at lokalisere forskydning i ballistiske penetration begivenheder. Derfor blev det fremført, at hvis lokaliseret forskydning kan bibringes at tungsten tunge legeringer, ville disse legeringer udstille penetration resultater, som matcher det af forarmet uran (som var blevet et miljøproblem).

Du kan billedet genstand forestiller sig en penetrator, faldt ud af drift højde af en bombefly, ved hjælp af kinetisk energi til at trænge ind i afskærmning, og efterfølgende at levere en nuklear eksplosiv til begravet målet. Problemet med sådan en penetrator er enorm varme anvendes på Penetrator enhed, når det rammer afskærmning (overflade) på hundredvis af meter i sekundet. Dette har delvist løst ved hjælp af metaller som wolfram (med en meget højere smeltepunkt end stål), og ændring af formen af projektilet (såsom en ogive). (Du kan få mere information fra http://en.wikipedia.org/wiki/Nuclear_bunker_buster)

I virkeligheden, i Verdenskrigen Ⅱ har wolfram allerede blevet anvendt som et vigtigt råstof til at gøre våben til militært forsvar. Der er rigeligt wolframit malmreserver fandt da i Portugl, som bruges til at fremstille wolfram koncentrater.

Egenskaber & apparat af wolfram tunge legering i militær
For at mindske vedtagelsen af miljø-farlige materialer i det militære område, wolfram relaterede produkter bruges som en ugiftige erstatning for bly og forarmet uran i punktform og skudt. Høj densitet metaller såsom tungsten er nu i vid udstrækning beskæftiget; målet er at skabe funktionelle, high density, ikke-giftige våben projektiler med kontrolleret effekt adfærd. Den særlige egenskaber tungstenlegering gør det til det mest ideelle modvægt materialer, langt mere end der allerede er opført på vores hjemmeside.
På grund af sin store hårdhed og modstandsdygtighed over for høje temperaturer, har wolfram blevet vedtaget i militære forsvar i stigende grad i dag.
Vigtigste militære apparat:
* Wolfram legeret bullet
* Shrapnel hoved
* Balanceret bold til missil-og fly
* Core for panserbrydende bullet måling
* Kinetisk energi Penetrators
* Armor og skaller
* Grenade
* Rocket komponenter
Vi kan tilbyde wolfram tunge alu stang til militær brug, såsom bomblet, panserbrydende bullet, osv. Vi glæder os over muligheden for at samarbejde med vores kunder i udformningen af de individuelle specifikationer. Vores mission er at opfylde kundernes individuelle behov. Fleksibilitet er vores styrke. Vi er stolte af at kunne finde den rigtige løsning til kundens problemer.

Tungstenlegering FREM Tungstenlegering Penetrator
Du kan finde mere information om Tungsten-Alloy for Military Defense.

Har nogen interesse i dette produkt, er du velkommen til at kontakte os:sales@chinatungsten.com sales@chinatungsten.comeller ring til os på: 0086 592 512 9696, 0.086 592 512 9.595. Vi står til din tjeneste.

Meget taknemmelig for Google Oversæt denne side.

 

 

 

 

 

 

 


Media Center>   [Information Bank]  [Dictionary of tungsten]  [Products Pictures' Bank]  [Live Video of Processing]  [Videos of Machining]  [Catalogs]  [Map]
Sites' History>   [1997 Version]  [2000 version]  [2004 version]  [2006 version]  [2008 version]
Ours Teams>   [Journey to Dongshan]  [2004 Xmas]  [2005 Xmas]  [2006 Spring Festival]  [2007 Spring Festival]  [Outside]
Sonsites of chinatungsten>    [Tungsten Alloy Supplier]   [CTIA]   [CTIA-EN]   [CTIA-日本語]   [Molybdenum Products]   [Tungsten Dart]   [Tungsten Wire]   [Paper Weight]      [Tungsten Heavy Alloys]    [Tungsten Copper] [Chatroulette]  [Tungsten Wikipedia]   [Tungsten Jewelry][Tungsten Powder] [Fishing Sinkers]
    [Tungsten Carbides]  [Tungsten Heavy Alloy]  [XATCM ]  [DartChina Club]  [Infosys]  [Pure Tungsten]  [Tungsten Heater]  [Darts Shop]
    [Tungsten Alloy]  [Dart Shop]  [Bucking Bar]  [Xiamen Tungsten] [Metals Price]

Address: 3F, No.25 WH Rd, the 2nd Xiamen Software Park, FJ 361008,China
Phone:+86-592-5129696,+86-592-5129595;Fax:+86-592-5129797;Email:sales@chinatungsten.com
Copyright©1997 - 2014 ChinaTungsten Online All Rights Reserved   ISO 9001:2015