chinatungsten online ESTBLISHED1997 ISO9001:2008 CERTIFICATED
You're viewing: Home >>Wolfram legeret til ikke-destruktiv afprøvning

Wolfram legeret til ikke-destruktiv afprøvning

 

Wolfram legeringer bruges som kollimator eller strålingsbeskyttelse i følgende programmer:
Geologging
Geologging er en udforskning teknik, der anvendes primært i olie-og gasindustrien. Det er også kendt som fastnet skovhugst og borehul skovhugst. En gamma ray kilde er sænket ned i en boring, og den stråling trænger ind i klippen lag. Disse data kan derefter analyseres for at afgøre, om forekomster af gas eller olie er til stede. Wolfram legering der anvendes til at beskytte de radioaktive kilde og at fungere som en kollimator for gamma stråle.
Pipe-line inspektion
Gammastråling bruges til at inspicere svejsninger og at afsløre revner i rørledninger. En gamma kilde er monteret på en fjernstyret hjul vogn (også kaldet en "gris") og rejser inden for længden af røret. En wolfram kollimator bruges til at lede stråling på målet, mens radioaktiv kilde ligger inde wolfram afskærmning.
Industriel radiografi
Industriel radiografi bruger gamma-stråling til at opdage strukturelle fejl i materialer som metal og beton. Som med pipe-line inspektion, bruger det udstyr wolfram afskærmning, kombineret med en wolfram kollimator.
Tykkelse, tæthed og niveau måle Radioaktive kilder bruges i industrielle processer til at måle tykkelsen, tæthed eller niveauer af materialer under fremstillingen f.eks papir, plastfolie, stålplader eller overfladebelægninger. Materialet passerer mellem en radioaktiv kilde, som har til huse i wolfram legeringen, og en detektor. Styrken af detektorsignalets bruges til at måle tykkelsen, tætheden eller omfanget af materialet.
Homeland Security og grænsekontrol
Gennemslagskraften af stråling har også været taget i brug i kampen mod terrorisme. Homeland Security industrien har udviklet scannere, der bruger gamma-stråling til at opdage objekter i fragtcontainere eller flyselskab bagage.
De radioaktive kilder er meget stærk og kræver tungsten afskærmning for at beskytte vagtpersonale og medlemmer af offentligheden mod strålingen. En wolfram kollimator er også forpligtet til at lede gammastråling på sit mål.

Du kan finde mere information om http://www.tungsten-alloy.com/
Har nogen interesse i dette produkt, er du velkommen til at kontakte os:sales@chinatungsten.com sales@chinatungsten.comeller ring til os på: 0086 592 512 9696, 0.086 592 512 9.595. Vi står til din tjeneste.

Meget taknemmelig for Google Oversæt denne side.

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Media Center>   [Information Bank]  [Dictionary of tungsten]  [Products Pictures' Bank]  [Live Video of Processing]  [Videos of Machining]  [Catalogs]  [Map]
Sites' History>   [1997 Version]  [2000 version]  [2004 version]  [2006 version]  [2008 version]
Ours Teams>   [Journey to Dongshan]  [2004 Xmas]  [2005 Xmas]  [2006 Spring Festival]  [2007 Spring Festival]  [Outside]
Sonsites of chinatungsten>    [Tungsten Alloy Supplier]   [CTIA]   [CTIA-EN]   [CTIA-日本語]   [Molybdenum Products]   [Tungsten Dart]   [Tungsten Wire]   [Paper Weight]      [Tungsten Heavy Alloys]    [Tungsten Copper] [Chatroulette]  [Tungsten Wikipedia]   [Tungsten Jewelry][Tungsten Powder] [Fishing Sinkers]
    [Tungsten Carbides]  [Tungsten Heavy Alloy]  [XATCM ]  [DartChina Club]  [Infosys]  [Pure Tungsten]  [Tungsten Heater]  [Darts Shop]
    [Tungsten Alloy]  [Dart Shop]  [Bucking Bar]  [Xiamen Tungsten] [Metals Price]

Address: 3F, No.25 WH Rd, the 2nd Xiamen Software Park, FJ 361008,China
Phone:+86-592-5129696,+86-592-5129595;Fax:+86-592-5129797;Email:sales@chinatungsten.com
Copyright©1997 - 2014 ChinaTungsten Online All Rights Reserved   ISO 9001:2015