chinatungsten online ESTBLISHED1997 ISO9001:2008 CERTIFICATED
You're viewing: Home >>Wolfram legering til dart & knipler

Wolfram legering til dart & knipler

Hvorfor billets kastepile er lavet af wolfram tunge legering?

Som vi ved, tønde udgør den vigtigste del af en dart. I dag er wolfram-baseret tunge legering billets udbredt som standard tønde materiale, for det har en massefylde på 19,3 (20 ℃), hvilket gør det til en meget tæt materiale med lille volumen. Desuden har det overordnede slidstyrke, godt bearbejdelighed, osv.

Siden sin særlige egenskaber, er wolfram tung legering billet til dart ganske vanskeligt at være fremstillet som 100% wolfram. Derfor i virkeligheden er "All-tungsten" dart på markedet lavet af wolfram legering. Udviklet til en større vægt til volumen-forholdet, wolfram dart har en karakteristisk slankere tønde. På grund af disse særlige egenskaber, er wolfram nu i vid udstrækning anvendes i fremstilling af dart i stedet for messing.

standard materialfor tønde er wolfram tung legering, og tønde udgør den vigtigste del af en dart (anvendes hovedsageligt i idræt). Wolfram har en massefylde på 19,3 (20 ℃), så det er en meget tæt materiale. For sin særlige egenskaber, wolfram i dag er almindeligt anvendt til at gøre dart erstatte messing. På grund af tekniske vanskeligheder med produktion, er et 100% wolfram dart ikke tilgængelig. Alle "wolfram" pile du kan købe i virkeligheden lavet af wolfram tunge legeringer.

Vi kunne levere wolfram tunge alu knipler af forskellige størrelser og indhold, i folkemunde 70 ~ 90% wolfram bruges til fremstilling af både soft-spids og stål spids tønder, der spænder fra 14 ~ 18 gram og 18 ~ 40 gram henholdsvis og undertiden, 65% og 95 ~ 97% wolfram tilbydes følgende kundens specifikke anmodning.

Billets er faktisk wolfram cylinder stænger efter planslibning af centrum-mindre behandling, og deres vægt er varierede fra forskellige wolfram indhold og Rod størrelser.

Normalt leverer vi produkter efter kundernes specifikke krav. Vi kan også tilbyde en række forskellige wolfram legeringer, herunder W-Ni-Fe, W-Ni-Cu eller W-Ni-Cu-Fe, op til de krav om at en høj densitet legering. Overfladen center-mindre jord kan gøres på forlangende. Ud over at levere den Tungsten Billet råvarer, kan vi også give bearbejdes del som Wolfram Barrel.

Tungstenlegering billetTungstenlegering billetTungstenlegering billet
For mere information og billeder om billets, tønder og dart, skal du klikke chinadart eller e-mail: sales@chinatungsten.com sales@chinatungsten.com sales@chinatungsten.com.

Meget taknemmelig for Google Oversæt denne side.

 

 

 

 

 

 


Media Center>   [Information Bank]  [Dictionary of tungsten]  [Products Pictures' Bank]  [Live Video of Processing]  [Videos of Machining]  [Catalogs]  [Map]
Sites' History>   [1997 Version]  [2000 version]  [2004 version]  [2006 version]  [2008 version]
Ours Teams>   [Journey to Dongshan]  [2004 Xmas]  [2005 Xmas]  [2006 Spring Festival]  [2007 Spring Festival]  [Outside]
Sonsites of chinatungsten>    [Tungsten Alloy Supplier]   [CTIA]   [CTIA-EN]   [CTIA-日本語]   [Molybdenum Products]   [Tungsten Dart]   [Tungsten Wire]   [Paper Weight]      [Tungsten Heavy Alloys]    [Tungsten Copper] [Chatroulette]  [Tungsten Wikipedia]   [Tungsten Jewelry][Tungsten Powder] [Fishing Sinkers]
    [Tungsten Carbides]  [Tungsten Heavy Alloy]  [XATCM ]  [DartChina Club]  [Infosys]  [Pure Tungsten]  [Tungsten Heater]  [Darts Shop]
    [Tungsten Alloy]  [Dart Shop]  [Bucking Bar]  [Xiamen Tungsten] [Metals Price]

Address: 3F, No.25 WH Rd, the 2nd Xiamen Software Park, FJ 361008,China
Phone:+86-592-5129696,+86-592-5129595;Fax:+86-592-5129797;Email:sales@chinatungsten.com
Copyright©1997 - 2014 ChinaTungsten Online All Rights Reserved   ISO 9001:2015